1.1. Politica retur

· Datorita perisabilitatii produselor nu se poate face retur pe produsul ridicat de la noi. Daca din orice motiv produsul nu respecta standardele concordate, in momentul ridicarii acestuia, vom rambursa suma cuvenita. Totusi trebuie considerat faptul ca torturile se realizeaza manual, multe dintre modele fara sambloane, iar multe dintre diferente sunt datorate modificarilor cerute de client.

· Anularea comenzii se poate realiza cu cel putin 48 ore inainte de ridicarea acestuia. In acest caz avansul sau suma achitata se poate recupera ca si produse de cofetarie in termen de 6 luni de la anularea comenzii.

· Certificatele de garantie pentru torturi au valabilitate 12 ore ( nu putem sa ne asumam pastrarea acestora de catre dumnevoastra pentru o durata mai lunga)

 

1.2. Cum comand ?

· Pentru a comanda puteti folosi site-ul nostru, utilizand cosul pentru produse. Comanda se confirma telefonic. Orice comanda neconfirmata telefonic sau prin email nu este preluata.

· Se poate comanda direct la sediile noastre indicate mai sus, sau telefonica la nemerele indicate. In acest caz ne rezervam dreptul de a solicita un avans pentru confirmarea comenzii.

Se poate comanda prin intermediul platformlor de socializare Facebook sau Whats app. Comanda se confirma telefonic. Orice comanda neconfirmata telefonic sau prin email nu este preluata. In acest caz ne rezervam dreptul de a solicita un avans pentru confirmarea comenzii