Intrebari si raspunsuri

  

• Cât costa un kilogram de tort?

Prețul torturilor variaza în functie de mai mulți factori, compoziție, forma tortului, decorul acestuia și manopera acestuia ( timpul necesar pentru a realiza un tort). Pentru a primi o ofertă pentru un tort puteți folosi formularul nostru pentru comenzi personalizate.

• Cu cat timp înainte trebuie plasată o comandă?

În funcție de complexitatea tortului este ideal să plasați o comandă cu 7-10 zile înaintea evenimentului. Dacă decorul este mai simplu se pot prelua comenzi și cu 5 zile înaintea evenimentului.

• Se livrează comenzile la domiciliu?

Datorită volumului foarte mare de comenzi nu putem livra comenzile la domiciuliu decât în cazuri excepționale ( comenzi foarte mari sau voluminoase). Vă invităm să plasați o comandă cu ridicare de la cofetăriile noastre din Cluj Napoca sau Turda.

• Ce opțiuni de compoziții sunt? Ce ingrediente folosiți?

Lista noastră de compoziții o puteți vedea pe site la categoria Comandă Personalizată. Ne străduim să folosim ingrediente simple, tradiționale pe cât posibil și să folosim procese de realizare a acestora cât mai asemănătoare cu cele folosite de dumnevoastră acasă.

• Cum pot proceda pentru o ofertă de Candy Bar sau pentru un eveniment?

Pentru a discuta de evenimentul dumnevoastră sau pentru o ofertă orientativă puteți completa formularul pentru Comanda Personalizată, mentionând data la care aveți evenimentul, locația și numărul aproximativ de invitați.
Veti primi o ofertă orientativă iar pentru mai multe detalii sau pentru a programa o degustare vă rugam să ne sunați la 0755095521.

Completeaza formularul

Pune o întrebare și revenim cu răspunsul