Despre noi

Cofetăria Castel – Cofetărie cu măiestrie (inițial Laboratorul Piticilor) are o tradiție din 2007 și a fost creată pentru a transforma fiecare produs într-un adevarat motiv pentru a zâmbi. Încă de la început, ne-am dorit să aducem în viața clientilor nostri creativitate, măiestrie și multă, multă, multă implicare.

Produse Cofetaria Castel

Rețete speciale și ingrediente tradiționale

Toate deserturile noastre sunt realizate după rețete speciale și cu ingrediente tradiționale. Trebuie să știi că în laboratorul nostru se fac dulciuri cu aceeași dăruire pe care ai regăsi-o în bucătăria unei case unde dulciurile sunt la loc de cinste. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că folosim unt de calitate, făinuri sau lapte atent selecționate, arome deosebite și, fără excepție, totul este proaspăt. 

De fapt, toate acestea reprezintă filozofia noastră pentru un rezultat așa cum ni-l dorim: bucurie la fiecare comandă ridicată!

Le mulțumim tuturor clienților noștri pentru că ne aleg și ne împărtășesc dăruirea pentru produsele de cofetărie cu măiestrie.

Echipa cu măiestrie

Mâini muncitoare și dăruite cu talent pregătesc zi de zi deserturi delicioase pentru clienții noștri. Creativitatea noastră este fără frică. Ne dorim să transformăm visele clientilor noștri în realitate și am făcut tot ceea ce a trebuit pentru a putea face acest lucru de fiecare dată.

Echipa noastră a construit succesul Cofetăriei Castel. Decoratorii noștri realizeaza cu măiestrie și dedicație cele mai elaborate decoruri.

Personalul din cofetării și personalul front office sustin tot ceea ce se întâmplă în fiecare clipă.

Viziunea Cofetariei Castel

De a dărui bucurie fiecărui client care ne alege.

Ne susținem viziunea prin tehnologizarea performantă a laboratorului nostru, o echipă complexa caracterizată de implicare și măiestrie, rețete speciale și ingrediente tradționale atent selecționate.

Valori