Informatii utile

Intrebari si raspunsuri

• Cat costa un kilogram de tort?

Pretul torturilor variaza in functie de mai multi factori, compozitie, forma tortului, decorul acestuia si manopera acestuia ( timpul necesar pentru a realiza un tort). Pentru a primi o oferta pentru un tort puteti folosi formularul nostru pentru comenzi personalizate.

• Cu cat timp inainte trebuie plasata o comanda?
In functie de complexitatea tortului este ideal sa plasati o comanda cu 7-10 zile inaintea evenimentului. Daca decorul este mai simplu se pot prelua comenzi si cu 5 zile inaintea evenimentului
• Se livreaza comenzile la domiciliu?
Datorita volumului foarte mare de comenzi nu putem livra comenzile la domiciuliu decat in cazuri exceptionale ( comenzi foarte mari sau voluminoase). Va invitam sa plasati o comanda cu ridicare de la cofetariile noastre din Cluj N apoca sau Turda.
• Ce optiuni de compozitii sunt? Ce ingrediente folositi?
Lista noastra de compozitii o puteti vedea pe site la categoria Comanda Personalizata. Ne straduim sa folosim ingrediente simple, traditionale pe cat posibil si sa folosim procese de realizare a acestora cat mai asemanatoare cu cele folosite de dumnevoastra acasa.
• Cum pot proceda pentru o oferta de Candy Bar sau pentru un eveniment?

Pentru a discuta de evenimentul dumnevoastra sau pentru o oferta orientativa puteti completa formularul pentru Comanda Personalizata, mentionand data la care aveti evenimentul, locatia si numarul aproximativ de invitati.
Veti primi o oferta orientativa iar pentru mai multe detalii sau pentru a programa o degustare va rugam sa ne sunati la 0755095521.

Contacteaza-ne

Completeaza formularul

  Laboratorul

  Str. Maramuresului, nr 88,
  Cluj Napoca,

  0755095521

  Cofetaria Castel

  Calea Floresti nr 77,
  Cluj Napoca

  0755748424

  Cofetaria Artei

  Str Tineretului, nr 4,
  Turda

  0770748846

  Cariere

  Completeaza formularul